آبگوشت بامیه | طرز تهیه آبگوشت با بامیه غذای محلی ایلام



طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه


در این بخش از غذاهای ایرانی دستور تهیه آبگوشت بامیه را می خوانید. با دلگرم همراه شوید .


آموزش تهیه آبگوشت بامیه با طعم بی نظیر


مواد لازم جهت تهیه آبگوشت بامیه


  • گوشت گوسفند 400 گرم

  • پیاز خرد شده 2 عدد متوسط

  • بامیه 400 گرم

  • گوجه رنده شده 3 عدد

  • نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه

  • رب گوجه 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه آبگوشت خوشمزه با بامیه


  1. گوشت و پیاز را با هم تفت دهید.

  2. سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد.

  3. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید

  4. صبر کنید تا کاملا بپزد .


نکته ها ی طلایی برای تهیه آبگوشت بامیه


1 .آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.


2 . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.


لذت آشپزی با دلگرم :


دستور پخت آبگوشت خوشمزه به روش سنتی و سالم


آبگوشت به مجلسی + طرز تهیه آبگوشت سنتی برای ۵ نفر


طرز تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه نان چاودار دانمارکی در منزل

دیدگاهتان را بنویسید