طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه
در این بخش از غذاهای ایرانی دستور تهیه آبگوشت بامیه را می خوانید. با دلگرم همراه شوید .
آموزش تهیه آبگوشت بامیه با طعم بی نظیر
مواد لازم جهت تهیه آبگوشت بامیه
-
گوشت گوسفند 400 گرم -
پیاز خرد شده 2 عدد متوسط -
بامیه 400 گرم -
گوجه رنده شده 3 عدد -
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه -
رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه آبگوشت خوشمزه با بامیه
-
گوشت و پیاز را با هم تفت دهید. -
سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. -
بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید -
صبر کنید تا کاملا بپزد .
نکته ها ی طلایی برای تهیه آبگوشت بامیه
1 .آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.
2 . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.
لذت آشپزی با دلگرم :
دستور پخت آبگوشت خوشمزه به روش سنتی و سالم
آبگوشت به مجلسی + طرز تهیه آبگوشت سنتی برای ۵ نفر
طرز تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی