مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

یه عمر سبزی رو اشتباه خشک میکردی! | روش خشک کردن سبزی با هواپز فقط توی ۱۰ دقیقه! + ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


خشک کردن سبزی یکی از بهترین روش‌های نگهداری از آن‌ها برای مدت طولانی است. سبزی خشک شده را می‌توان در طیف وسیعی از غذاها از جمله سوپ، سالاد، خورشت، آش، کوفته، ماکارونی و … استفاده کرد. همچنین می‌توان از آن‌ها برای تهیه ادویه‌جات و دمنوش‌های گیاهی نیز استفاده کرد.

خشک کردن سبزی با هواپز یکی از روش‌های آسان و سریع برای خشک کردن سبزی است. در این روش، سبزی‌ها با جریان هوای گرم و خشک هواپز خشک می‌شوند.

یکبار برای همیشه روش سه سوته خشک کردن سبزی در خونه رو یاد بگیر! | فقط نیاز داری به یدونه دکتری و سینی! روش خشک کردن سبزی + ویدئو و نکات مهم

مواد لازم

سبزی دلخواه (جعفری، گشنیز، شوید، نعنا، ریحان، …)

هواپز

طرز تهیه

سبزی‌ها را پاک کنید و خوب بشویید.

آب سبزی‌ها را با دست یا حوله بگیرید.

سبزی‌ها را به صورت تکه‌های کوچک برش بزنید.

سبزی‌ها را در سبد هواپز بریزید.

هواپز را روشن کنید و دما را روی 80 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

سبزی‌ها را به مدت 60 دقیقه در هواپز قرار دهید.

هر 20 دقیقه یک بار سبزی‌ها را زیر و رو کنید تا همه طرف آن‌ها به طور یکنواخت خشک شود.

پس از 60 دقیقه، سبزی‌ها را از هواپز خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شوند.

سبزی‌های خشک شده را در ظرفی در بسته نگهداری کنید.

نکات

بهتر است از سبزی‌های تازه و سالم برای خشک کردن استفاده کنید.

اگر سبزی‌ها خیس باشند، ممکن است در هواپز بسوزند.

برای جلوگیری از چسبیدن سبزی‌ها به سبد هواپز، می‌توانید روی سبد یک تکه کاغذ روغنی یا پارچه توری قرار دهید.

بیشتر بخوانید  مراجعه کنید | بمبی در نوار غزه منفجر می شود

اگر می‌خواهید سبزی‌ها خیلی خشک نشوند، می‌توانید زمان خشک کردن را کمتر کنید.

مزایای خشک کردن سبزی با هواپز

این روش خشک کردن بسیار آسان و سریع است.

سبزی‌های خشک شده با این روش عطر و طعم خود را حفظ می‌کنند.

این روش خشک کردن نسبت به روش‌های سنتی مانند خشک کردن در آفتاب یا فر، انرژی کمتری مصرف می‌کند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *