مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

پیتزا مخلوط رستورانی رو خودت توی خونه با ماهیتابه بپز! | ترفندهای پیتزا مخلوط به روش فست فودی ها

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


پیتزا مخلوط رستورانی رو خودت توی خونه با ماهیتابه بپز! 

پیتزا از غذاهایی محسوب می شود که در سراسر جهان از طرفداران بسیاری برخوردار است. در میان انواع پیتزاها ، پیتزا مخلوط از پیتزهایی است که طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است و به همین دلیل هم است که پر مصرف ترین پیتزا در سراسر جهان است.

این پیتزای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع مواد غذایی درست کنیم و به همین دلیل با نام پیتزا مخلوط شناخته می شود، چون می تواند از ترکیب انواع سبزیجات و گوشت یا انواع فراورده های گوشتی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پیتزا مخلوط در ادامه با سایت 55 آنلاین همراه باشید.














مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
ذرت ۴ قاشق غذاخوری
قارچ ۶ عدد متوسط
سوسیس آلمانی ۲ عدد
زیتون سبز یا سیاه ۸ عدد
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
سس کچاپ به مقدار دلخواه
خمیر پیتزا به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا مخلوط

مرحله ۱: پخت گوشت

برای تهیه پیتزا مخلوط می توانیم به دلخواه از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنیم که ما در این دستور از گوشت مرغ استفاده کردیم. ابتدا مرغ را می پزیم. برای این منظور نصف یک سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.

مرحله ۲: تفت دادن گوشت

سپس قابلمه را بدون اضافه کردن آب روی شعله‌ء گاز قرار می دهیم. توجه داشته باشید که چند دقیقه پس از این‌که مرغ روی حرارت باشد خودش آب پس می دهد، پس از اینکه آب موجود در گوشت مرغ تبخیر شد، مقدار کمی روغن مایع اضافه می کنیم و گوشت مرغ را داخل روغن تفت می دهیم.

مرحله ۳: افزودن آب و ادویه‌جات به گوشت

در آخر یک لیوان آب جوش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از تفت دادن گوشت مرغ نصف یک پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه می کنیم.

مرحله ۴: خرد کردن گوشت و سوسیس‌

سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت مرغ و پیاز با ادویه ها یکدست شوند.  مرغ پخته شده را پس از آنکه کمی خنک شد ، به صورت ریش ریش خرد می کنیم. سپس سوسیس ها را نیز به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم.

نکته: انتخاب سوسیس یا افزایش مقدار گوشت

 

بیشتر بخوانید  مسیر روشن: مصاحبه تاریخ شفاهی با منصوره رای منتشر شده است
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *