مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

پيتزا ماهي

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


مواد لازم براي تهيه خمير :

پیتزا ماهیخمير ترش1 و 2/1 قاشق سوپ خوري
شكر 1 قاشق چاي خوري
آب ولرم 3 قاشق سوپ خوري
آرد گندم 350گرم (3پيمانه)
شير 1 پيمانه سر خالي
كره يا روغن جامد4/1 پيمانه
نمك 4/1 قاشق چاي خوري
تخم مرغ 1 عدد

مواد لازم براي روي پيتزا :

كنسرو ماهي 1 قوطي
فلفل دلمه اي نگيني خرد شده 1 عدد
پنير پيتزا 1 بسته
كالباس 100 گرم
قارچ 200 گرم
سس قرمز، نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور خمير:
آب ولرم ، خمير مايه و شكر را با هم مخلوط كرده و 7 دقيقه كنار مي گذاريم تا حجم آن دو برابر شده و وَر بيايد. آرد را الك كرده ، نمك و كره يا روغن را به آن افزوده و آرام با دست مواد را به خورد هم مي دهيم. تخم مرغ و خمير ترش وَر آمده را به آن اضافه كرده و شير را كم كم ،‌به اندازه اي كه مواد حالت خميري بشود داخل مواد مي ريزيم. خمير را كمي ورز داده و روي آن را با نايلون پوشانده و به مدت 40 دقيقه كنار مي گذاريم تا وَر بيايد.

نكته : چنانچه خمير شُل بود كمي به ان آرد اضافه مي كنيم.

ادامه دستور:
چنانچه خواستيم خمير نازكتر باشد پس از آنكه 20 دقيقه از كنار گذاشتن خمير گذشت ، آن را در ظرف مورد نظر كه از قبل آن را چرب كرده ايم پهن كرده و مواد را روي آن چيده و مي گذاريم 20 دقيقه دوم را خمير استراحت كند يا پس از گذشت 40 دقيقه مواد را به ترتيب تن ماهي ،‌ كالباس، قارچ ، فلفل دلمه اي و پنير پيتزا روي خمير قرار داده و آن را در طبقه وسط فر با دماي 175 الي190 درجه سانتي گراد به مدت 20 دقيقه گذاشته تا بپزد . 5 دقيقه آخر گريل (حرارت بالاي فر) را روشن كرده تا پنير باز شده و روي آن طلايي گردد.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه بستنی شاه توت به روشی ساده + فیلم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *