پودینگ سیب و کارامل، یک دسر شیرین و دلچسب


پودینگ سیب و کارامل

پودینگ سیب و کارامل

● مواد لازم

▪ دو فنجان کمپوت سیب

▪ سه قاشق غذاخوری آب لیمو

▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

▪ یک هشتم قاشق چایخوری جوزهندی

▪ ربع فنجان کشمش

▪ یک فنجان آرد سفید

▪ سه چهارم فنجان شکر

▪ یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

▪ نصف فنجان شیر

▪ دو قاشق غذاخوری کره

▪ دو قاشق چایخوری وانیل

▪ نصف فنجان گردوی خرد شده

▪ سه چهارم فنجان بستنی کارامل

▪ نصف فنجان آب

▪ یک قاشق غذاخوری کره

پودینگ سیب و کارامل

● زمان تهیه: ۵۰ دقیقه

● طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید.
بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

فرشته علیزاده


بیشتر بخوانید  یک لیوان شیر کم چرب و پر چرب چقدر کالری دارد ؟

دیدگاهتان را بنویسید