مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

پتاژ عدس (آلمانی)

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


پتاژ به سوپ غلیظ گفته می شود.

پتاژ عدس (آلمانی)

مواد لازم:

:: عدس پخته شده 2 پیمانه
:: کرفس خرد شده 1/2 پیمانه
:: پیاز 1 عدد
:: هویج مکعبی خرد شده 1/4 پیمانه
:: گوشت گوسفند 250 گرم
:: گوجه فرنگی نگینی 1 عدد
:: نمک و فلفل و سرکه به میزان لازم

دستور:

گوشت را به همراه پیاز و نمک و کمی آب می پزیم. گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و می کوبیم.
سپس عدس پخته شده و له شده را به همراه گوشت در غذا ساز می ریزیم تا کاملا له و یکدست گردد. این مخلوط را به همراه کرفس و هویج در ظرف مورد نظر ریخته و آب گوشت را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت کم بپزد و 15 دقیقه آخر گوجه فرنگی(که تخم های آنرا جدا کرده ایم) را به همراه فلفل و سرکه و کمی نمک به آن اضافه می کنیم.
نکته: چاشنی این سوپ سرکه است.

منبع : takashpaz.com


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی گوندی یک غذای پر از فایده و خاصیت در منزل
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *