مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

هنوز مثل قبل زرشک پلو با مرغ درست می‌کنی؟ | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


زرشک پلو یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که طعم ترش زرشک هایش آن را متمایز ساخته. در ادامه با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با شما همراه هستیم.

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌های خاص و مهمانی‌ها سرو می‌شود. این غذا ترکیبی از زرشک پلوی اصیل ایرانی به همراه خورش مرغ مجلسی است که در میان ایرانیان از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

برای تهیه برنج:

برنج: ۴ پیمانه

نمک: به مقدار لازم

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

برای تهیه مرغ:

مرغ: ۴ تکه

پیاز: ۲ عدد

سیر: ۳ حبه

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری

دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک: به مقدار لازم

برای تهیه سس زرشک:

زرشک: ۱ پیمانه

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

کره: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

طرز تهیه برنج

برنج را با آب و نمک خیس کنید.

پس از گذشت ۲ ساعت، برنج را آبکش کنید.

برنج را در قابلمه‌ای مناسب بریزید و با آب جوش و زعفران دم کرده بپزید.

پس از اینکه برنج دم کشید، آن را در ظرف مناسبی بکشید.

طرز تهیه مرغ

مرغ را بشویید و خشک کنید.

پیاز را رنده کنید و با سیر رنده شده، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک مخلوط کنید.

مرغ را با مخلوط مواد مزه دار کنید.

مرغ را در یک قابلمه مناسب قرار دهید و با آب جوش پر کنید.

بیشتر بخوانید  انفجار و آتش سوزی یک کشتی تجاری در «لاذقیه» سوریه- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

مرغ را به مدت ۱ تا ۱/۵ ساعت بپزید.

طرز تهیه سس زرشک

زرشک را بشویید و آبکش کنید.

کره را در یک تابه بریزید و ذوب کنید.

زرشک را به کره اضافه کنید و تفت دهید.

شکر را اضافه کنید و تفت دهید تا شکر حل شود.

زعفران دم کرده را اضافه کنید و تفت دهید.

سرو زرشک پلو با مرغ مجلسی

مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و آن را ریش ریش کنید.

زرشک پلو را در ظرف مناسبی بکشید و مرغ ریش ریش شده را روی آن بریزید.

سس زرشک را روی مرغ بریزید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

نکاتی برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

برای تهیه برنج مجلسی، از برنج مرغوب استفاده کنید.

برنج را قبل از پخت حتما خیس کنید تا خوب قد بکشد.

برای دم کردن برنج، از آب جوش استفاده کنید و درب قابلمه را دم کنی بگذارید.

برای تهیه مرغ مجلسی، از مرغ تازه و باکیفیت استفاده کنید.

برای اینکه مرغ خوشمزه‌تر شود، می‌توانید آن را با آبلیمو و روغن زیتون مزه دار کنید.

برای تهیه سس زرشک، می‌توانید از رب انار یا رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

برای تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی، می‌توانید از خلال پسته، بادام، گل محمدی، خلال پوست پرتقال و غیره استفاده کنید.

رازهای خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ

یکی از رازهای خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ، استفاده از مرغ تازه و باکیفیت است.

برای اینکه مرغ خوشمزه‌تر شود، می‌توانید آن را با آبلیمو و روغن زیتون مزه دار کنید.

بیشتر بخوانید  سمپوزیوم مجسمه های فلزی ، نقطه عطفی در ایجاد شهر یاسوج / مجسمه هایی که به شهر جان می بخشند

برای تهیه سس زرشک، می‌توانید از رب انار یا رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

برای اینکه زرشک پلو خوشرنگ شود، می‌توانید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.

 

نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *