مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ۷ بستنی میوه ای خانگی با طعم های فوق العاده

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


بستنی میوه ای

توی گرمای تابستان معمولا آدم دلش هوس دسرهای خنک میکنه.

حالا فکر کنید از بیرون بیاید و در حالی که هوا خیلی گرمه یک بستنی میوه ای خونگی خوشمزه یا بستنی یخی توی فریزرتون باشه.

این بستنی را می تونید با میوه های مختلف درست کنید.

حتی وقتی میوه ها کمی توی یخچال موندن و نرم شدن و شما نمیدونید باهاشون چیکار کنید، درست کردن بستنی خونگی یک گزینه ی عالیه هست.

این بستنی ها بسیار راحت هستند و با هر نوع میوه ای می تونید درست کنید.

نیازی به تخم مرغ و ثعلب و دستگاه بستنی ساز ندارند.

بستنی میوه ای توت فرنگی

بستنی میوه ای با توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه بستنی توت فرنگی:

  • توت فرنگی: ۲۵۰ گرم
  • شیر: یک لیوان
  • خامه قنادی یا صبحانه: ۲ تا ۳ ق غ

طرز تهیه بستنی توت فرنگی

ابتدا توت فرنگی ها را به مدت 4 ساعت داخل فریزر میگذاریم.

سپس توت فرنگی های یخ زده و شیر و خامه را در مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم.

در صورتی که از خامه قنادی استفاده کردید به دلیل اینکه شیرین هست نیازی نیست شکر اضافه کنید.

اما اگر از خامه صبحانه استفاده می کنید نیاز هست مقداری شکر بریزید.

اندازه شکر هم بستگی به به خودتون داره، بهتره از مواد بچشین تا شیرینی بستنی رو خودتون تعیین کنید.

سپس مواد میکس شده را داخل یه ظرف درب دار بریزید و به مدت 7 الی 8 ساعت داخل فریزر بگذارید.

بعد از فریزر بیرون بیاورید و 5 الی 10 دقیقه در دمای آشپزخانه بگذارید بماند، چون اولش بستنی خیلی سفت هست.

سپس با اسکوپ، بستنی های توت فرنگی را در ظرفی بریزید و با سس شکلات تزئین کنید.

نوش جان!

بستنی میوه ای با هلو

بستنی میوه ای با هلو

مواد لازم برای تهیه بستنی هلو:

  • هلو: نیم کیلو
  • شیر: یک لیوان
  • خامه صبحانه یا قنادی: ۲ تا ۳ ق غ

طرز تهیه بستنی هلو

تمام هلوها را پوست بگیرید و هسته هاشونو جدا کنید سپس خرد کنید.

و به مدت 4 ساعت هلوهای خرد شده را داخل فریزر بگذارید.

بیشتر بخوانید  فواید بی نظیر گشنیز و تخم گشنیز

بعد از 4 ساعت هلوهای یخ زده را از فریزر در بیاورید به همراه شیر و خامه در مخلوط کن بریزید.

در این دستور من از خامه قنادی استفاده کردم که شیرین هست اما از مواد چشیدم شیرینش کم بود به خاطر همین یه قاشق شکر داخل مواد ریختم.

شیرینی این بستنی را بر اساس ذائقه خودتون تعیین کنید، که بستگی به نوع میوه اتون و شیرینی و ترشیش هم دارد.

سپس مواد میکس شده را داخل یه ظرف درب دار بریزید و به مدت 7 الی 8 ساعت داخل فریزر بگذارید.

بعد از فریزر بیرون بیاورید و 5 الی 10 دقیقه در دمای آشپزخانه بگذارید بماند، چون اولش بستنی خیلی سفت هست.

سپس با اسکوپ، بستنی ها را در ظرفی بریزید و با سس شکلات تزئین کنید.

نوش جان!

نکات:

  1. با هر چیزی می تونید بستنی رو تزئین کنید.
  2. با هر میوه ای می تونید بستنی میوه ای درست کنید اما اگر میوه اتون خیلی آبداره شیر را کمتر بریزید.
  3. میزان شکر و شیرینی بستنی بستگی به ذائقه خودتون دارد.
  4. خامه هم می تونید اضافه نکنید ولی با خامه خوشمزه تر هست.

بستنی میوه ای با موز

بستنی میوه ای با موز

مواد لازم برای تهیه بستنی موز:

  • موز : 3 عدد
  • شکلات چیپسی: 90 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • شیر: 60 میلی لیتر

طرز تهیه بستنی موز

تمام موزها را پوست بگیرید سپس خرد کنید.

و به مدت 4 ساعت موزهای خرد شده را داخل فریزر بگذارید تا زمانی که موزها سفت بشوند یا اینکه یخ بزنند.

سپس همه مواد شامل شکلات چیپسی، موزهای یخ زده و شیر را توی میکسر یا غذا ساز بریزید، تا زمانی که همه مواد کاملا با هم مخلوط بشوند.

مخلوط آماده شده را توی یه قالب کوچیک بریزید و در فریزر بگذارید

میتونید مواد بستنی را به مدت یک شب در فریزر بگذارید یا اینکه مقداری که سفت شد از فریزر خارج کنید. و میل کنید.

نکته:

میتونید شکلات چیپسی رو از این دستور حذف کنید.

نوش جان!

بستنی میوه ای با انبه

بستنی میوه ای با انبه

مواد لازم برای تهیه بستنی انبه:

  • انبه: ۲ عدد
  • شیرعسلی یک قوطی: ۴۰۰ گرمی
  • خامه: ۲ پاکت یا کلا ۴۰۰ گرم
  • رنگ زرد خوراکی در صورت تمایل:۲ قطره
بیشتر بخوانید  خمیر پیتزا

طرز تهیه بستنی انبه

انبه‌ها را از فیله کنید یعنی گوشت انبه را از پوست آن جدا کنید بعد با غذاساز انبه‌ ها را له کنید.

اگر از غذاساز استفاده می‌کنید همه مواد را چند دقیقه داخل غذاساز خوب مخلوط کنید.

یا می‌توانید با همزن دستی یا برقی چند دقیقه مواد را بزنید.

بعد مواد را داخل یک ظرف مستطیل شکل دردار بریزید و حداقل ۴ ساعت داخل فریزر قرار بدهید.

قبل از استفاده 5 الی 10 دقیقه بگذارید بیرون فریزر بماند بعد راحت می‌شود بستنی را اسکوپ زد.

نوش جان!

بستنی میوه ای با گیلاس

بستنی میوه ای با گیلاس

مواد لازم برای تهیه بستنی گیلاس:

گیلاس: 200 الی 300 گرم

بستنی وانیلی: 2 لیوان

خامه: 1 لیوان

پودر قند: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی گیلاس

برای تهیه این بستنی خوشگل و خوشمزه ابتدا هسته های گیلاس ها را ازشون جدا میکنیم.

اینکه مقدار گیلاس داخل بستنی دقیقا چقدر باشه به این بستگی داره که بخواین بستنی تون پر گیلاس یا کم گیلاس باشه.

حالا گیلاس ها را خرد کنید.

من ترجیح می دهم گیلاس ها خیلی خرد نباشه تا داخل بستنی مشخص باشه، اما در صورتی که شما دوست دارین گیلاس کاملا داخل بستنی پوره باشه میتونید با بقیه مواد داخل مخلوط کن بریزید.

بعد خامه و پودر قند را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشود.

حالا بستنی وانیلی را هم اضافه میکنیم و باز مواد را با هم مخلوط میکنیم.

در آخر هم نوبت به گیلاس میرسد.

وقتی تمام مواد با هم مخلوط و یکنواخت شدن باید ظرف را برای ۲ الی ۳ ساعت داخل فریزر بذاریم تا بستنی خودش را بگیرد و سفت بشود.

وقتی بستنی خودش را گرفت برای 5 الی 10 دقیقه بیرون فریزر میگذاریم و بعد با یه اسکوپ بستنی قالبشون میزنیم.

نوش جان!

طرز تهیه بستنی میوه ای مخلوط

طرز تهیه بستنی میوه ای مخلوط

مواد لازم برای تهیه بستنی مخلوط:

  • خامه صبحانه: 400 میلی لیتر
  • شیر عسلی: 1 قوطی
  • اسانس وانیل: 2 قاشق چایی خوری
  • توت فرنگی درشت: 5 عدد
  • تمشک: نصف پیمانه
  • بلوبری: نصف پیمانه
بیشتر بخوانید  طرز تهیه شربت گوجه سبز خانگی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله

طرز تهیه بستنی میوه ای مخلوط

شما می تونید از ترکیب میوه های مورد علاقتون برای درست کردن این بستنی استفاده کنید.

میوه های خوش طعم تابستونی گزینه ی عالی ای برای درست کردن این بستنی هستند.

هر کدوم از میوه ها را جداگونه داخل مخلوط کن یا بلندر بریزید تا پوره بشوند.

هر کدوم از میوه های پوره شده را داخل کاسه ای جداگانه بریزید و داخل یخچال نگه دارید تا خنک بمونند.

حالا باید پایه اصلی بستنی را آماده کنیم.

خامه ها باید خنک باشند، اونها را داخل یک کاسه مناسب بریزید و هم بزنید تا یکدست بشوند، بعد وانیل و شیرعسلی را اضافه کنید.

میزان شیرعسلی به ذائقه ی شما بستگی داره. پس بهتره که کم کم اضافه کنید تا به شیرینی دلخواهتون برسید.

فقط حواستون باشه که بعد از یخ زدن مقداری شیرینی اون کم تر میشه و همین طور اگه از میوه های ترش استفاده میکنید میزان بیشتری شیرعسلی استفاده کنید.

نصف مواد بستنی را داخل ظرف مناسبی که بشه اون را داخل فریزر قرار داد بریزید.

بعد با قاشق نصف میوه های پوره شده را رای سطح اون بریزید و با چنگال کمی اونها را مخلوط کنید.

بعد بقیه مواد بستنی را بریزید و بقیه ی میوه های پوره شده را دوباره ترکیب کنید تا یک حالت ابری و بادی زیبا روی سطح بستنی ایجاد بشه.

حالا روی ظرف را سلفون بکشید و یا اگه ظرف درب دارد، در اون را ببندید و برای حداقل 6 ساعت بگذارید داخل فریزر تا کاملا سفت بشود و یخ بزند.

بعد از اینکه بستنی آماده شد، اون را از فریزر خارج کرده و اجازه بدید 5 الی 10 دقیقه در دمای محیط باشد.

حالا آنها را اسکوپ بزنید و نوش جان کنید. طعم این بستنی فوق العادست حتما باید امتحانش کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش تهیه ی ژله بستنی خوشمزه به ساده ترین روش در منزل

اطلاعاتی در مورد استفاده از بستنی


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *