طرز تهیه کیک شوکو هالیک به همراه تمام فوت و فن ها


کیک چاکو هالیک یکی از کیک های خانگی خوشمزه است که در این قسمت با طرز تهیه کیک چوکو هالیک آشنا می شوید. این کیک برای کسانی است که عاشق شکلات هستند. برای تهیه این کیک خانگی می توانید از آرد، شکلات، آجیل نیز استفاده کنید.

طرز پخت شوکو هالیک

طرز تهیه این کیک بسیار ساده است و یکی از کیک های فوری است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. این کیک برای پذیرایی در مهمانی ها نیز مناسب است و می توانید به دلخواه از تزیینات مختلف استفاده کنید.


شوکو هالیک

مواد لازم کیک هالیک شکلاتی

4 عدد تخم مرغ
1 فنجان گردو
شکلات 1
1 فنجان شیر
پودینگ شکلاتی 1 بسته
خامه 1/2 پیمانه
1 بسته کیک شکلاتی را پودر کنید

باید بخوانید:

طرز تهیه کیک شوکو هالیک |

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب را روغن کاری کنید. پودر پودینگ، پودر کیک شکلاتی، شیر، خامه و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب ترکیب شوند، سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید. گردو و شکلات را به خمیر مایه اضافه کنید و مخلوط کنید. مایه آماده شده را داخل قالب بریزید و به مدت 55 تا 25 دقیقه در فر بگذارید. سپس کیک را از فر خارج کرده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا خنک شود. می توانیم روی آن را با شکر و توت فرنگی تزیین کنیم.


کیک شیکو هالیک

طرز تهیه کرم کیک شوکو هالیک

  • شیر: 1.5 فنجان
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • شکر: 4/3 پیمانه
  • زرده: دو عدد
  • کاکائو: دو قاشق مرباخوری (می توانید به جای کاکائو از وانیل استفاده کنید.)

ابتدا آرد را در شیر حل کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود و کمی زرده تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط شود و به شیر اضافه کنید و صبر کنید تا خامه مانند ماست به غلظت نهایی برسد و بگذارید بماند. تا کمی خنک شود


بیشتر بخوانید  بهترین روش آبکش کردن برنج چیست ؟

دیدگاهتان را بنویسید