کرپ توت فرنگی یکی از محبوبترین دسرهای بینالمللی است که با ترکیب لطافت کرپ و طراوت توت فرنگی، طعم بینظیری را به وجود میآورد. این دسر زیبا و خوشمزه، هم برای مهمانیها و هم برای یک عصرانه دلچسب بسیار مناسب است.
برای پنکیک:
200 میلیلیتر آب
2 عدد تخممرغ
35 گرم شکر (2 قاشق غذاخوری پر)
190 میلیلیتر شیر (کمتر از 1 لیوان)
12 گرم روغن (1.5 قاشق غذاخوری)
60 گرم آرد (1/2 لیوان)
کمی هم رنگ خوراکی قرمز (در غیر این صورت کاکائو اضافه کنید تا کرپ کاکائویی شود)
کرپ پروتئینی صبحانهای مقوی و خوشمزه! | طرز تهیه کرپ صبحانه +ویدیو
طرز تهیه:
تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا گلوله باقی نماند و بقیه مواد را به اضافه کنید و هم بزنید. بعد تخممرغها را اضافه کرده و مقداری دیگر هم بزنید. داخل تابه 1 قاشق چایخوری کره یا روغن مایع بریزید و با قلممو روی آن پخش کنید. خمیر کرپ را داخل تابه داغ بریزید و با کج کردن به چپ و راست پهن کنید. دو طرف را برگردانید و روی حرارت متوسط بپزید تا کمی قهوهای شود.
مواد لازم برای خامه کرپ:
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته
4 قاشق غذاخوری پودر قند
1 بسته وانیل
2.5 لیوان شیر
1 عدد زرده تخممرغ
نصف بسته خامه یا پودر خامه
طرز تهیه:
شیر، شکر، آرد، نشاسته، زرده تخممرغ و وانیل را در قابلمه بریزید هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد از پختن اجاق را خاموش کرده روی آن را پوشانده و اجازه دهید خنک شود. بعد از سرد شدن پودر خامه یا خامه فرم گرفته را اضافه کنید و هم بزنید و روی کرپها بزنید و رول کنید.