طرز تهیه کرپ توت فرنگی | ترکیبی بی‌نظیر از لطافت و طراوت


کرپ توت فرنگی یکی از محبوب‌ترین دسرهای بین‌المللی است که با ترکیب لطافت کرپ و طراوت توت فرنگی، طعم بی‌نظیری را به وجود می‌آورد. این دسر زیبا و خوشمزه، هم برای مهمانی‌ها و هم برای یک عصرانه دلچسب بسیار مناسب است.

برای پنکیک:

200 میلی‌لیتر آب

2 عدد تخم‌مرغ

35 گرم شکر (2 قاشق غذاخوری پر)

190 میلی‌لیتر شیر (کمتر از 1 لیوان)

12 گرم روغن (1.5 قاشق غذاخوری)

60 گرم آرد (1/2 لیوان)

کمی هم رنگ خوراکی قرمز (در غیر این صورت کاکائو اضافه کنید تا کرپ کاکائویی شود)

کرپ پروتئینی صبحانه‌ای مقوی و خوشمزه! | طرز تهیه کرپ صبحانه +ویدیو

طرز تهیه:

تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا گلوله باقی نماند و بقیه مواد را به اضافه کنید و هم بزنید. بعد تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و مقداری دیگر هم بزنید. داخل تابه 1 قاشق چایخوری کره یا روغن مایع بریزید و با قلم‌مو روی آن پخش کنید. خمیر کرپ را داخل تابه داغ بریزید و با کج کردن به چپ و راست پهن کنید. دو طرف را برگردانید و روی حرارت متوسط بپزید تا کمی قهوه‌ای شود.

مواد لازم برای خامه کرپ:

1 قاشق غذاخوری آرد

1 قاشق غذاخوری نشاسته

4 قاشق غذاخوری پودر قند

1 بسته وانیل

2.5 لیوان شیر

1 عدد زرده تخم‌مرغ

نصف بسته خامه یا پودر خامه

طرز تهیه:

شیر، شکر، آرد، نشاسته، زرده تخم‌مرغ و وانیل را در قابلمه بریزید هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد از پختن اجاق را خاموش کرده روی آن را پوشانده و اجازه دهید خنک شود. بعد از سرد شدن پودر خامه یا خامه فرم گرفته را اضافه کنید و هم بزنید و روی کرپ‌ها بزنید و رول کنید.

بیشتر بخوانید  قطع همکاری بین واکسن های کوبایی و ایرانی رد شده است: حرفه ای بودن مینو عجیب است

 

دیدگاهتان را بنویسید