طرز تهیه سمبوسه رولی خوشمزه و مخصوص با طعم عالی


سمبوسه رولی یکی از انواع سمبوسه است که به راحتی برای مهمانی و تولد در منزل درست می شود. این غذا یک ایده ناب و خوشمزه است که با گوشت چرخ کرده و سبزیجات مختلف تهیه می شود. رول سمبوسه با نان لواش نرم تهیه می شود. برای گرفتن روغن کمتر می توانید این سمبوسه را در روغن یا در فر سرخ کنید. علاوه بر این سمبوسه می توانید از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید. با مجله تشویق همراه باشید تا طرز تهیه رول سمبوسه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه رولی

گوشت چرخ کرده 250 گرم
1 عدد پیاز
1 فلفل دلمه ای
2 عدد فلفل سبز
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
1 عدد بادمجان
4 عدد گوجه فرنگی
نان لواش به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم


سمبوسه رول


مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه رول سمبوسه

ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود سپس کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای، فلفل سبز و بادمجان را اضافه کنید.
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید سپس گوجه فرنگی را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. در آخر پاستا را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی ماکارونی گرفته شود. مواد متوسط ​​سمبوسه ما آماده است.

بیشتر بخوانید  خواص انجیر /وزن کم کنید با انجیر / درمان یبوست / انجیر برای سلامت به همراه عکس هایی از انجیر

باید بخوانید:

نان های لواش را از طول برش دهید و روی هر نان کمی پنیر و مایه خمیر بریزید و مقداری پنیر برگردانید و نان را حلقه حلقه کنید. تابه را روی آتش بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. صبر کنید تا روغن داغ شود و گوشت را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.


طرز تهیه رول سمبوسه

نکات کلیدی در تهیه سمبوسه رولی

می توانید مواد متوسط ​​را به دلخواه تغییر دهید.
مقدار فلفل را در سس تغییر دهید.
بعد از سرخ شدن بهتر است رول سمبوسه را روی دستمال کاغذی قرار دهید.


دیدگاهتان را بنویسید