طرز تهیه دسر نانایمو با پودر کاکائو و بیسکویت


طرز تهیه دسر سه لایه نانایمو خوشمزه

در این قسمت طرز تهیه دسر نانایمو را توضیح داده ایم. این دسر یک دسر چیپسی شکلاتی عالی است که می تواند برای مهمانی ها مناسب باشد.
دسر Nanaimo یکی از خوشمزه ترین و عالی ترین دسرهای کانادایی است. این دسر شکلاتی سه لایه طعم فوق العاده ای دارد و می توان آن را به راحتی در منزل تهیه کرد. در این قسمت دستور فوری دسر نانایمو را برای شما عزیزان پیشنهاد می کنیم.
دسرها در سراسر جهان بسیار محبوب هستند. مخصوصا دسرهای شکلاتی که با طعم های مختلف تهیه می شوند. علاوه بر تهیه دسر نانایمو می توانید با دستور پخت پودینگ شکلاتی و تخمیر شکلات نیز آشنا شوید.

مواد لازم برای دسر Nanaimo

پودر کاکائو: یک سوم فنجان
کره: نصف پیمانه
پودر بیسکویت: یک و سه چهارم پیمانه
پودر قند: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
پودر نارگیل: سه چهارم فنجان
گردو خرد شده: نصف پیمانه


 Nanaimo Drsr


ریختن مواد

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: ۱۱۳ گرم
خامه: 2 قاشق غذاخوری
خامه وانیل یا پودینگ: 2 قاشق غذاخوری
پودر قند: یک و نیم پیمانه

دستور العمل عالی برای دسر Nanaimo

اولین مرحله برای تهیه این دسر، تهیه یک لایه کراست برای دسر است. برای این کار باید قالب و ظرف مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید، به طوری که تمام سطح قالب پوشانده شود. برای راحتی، می توانید کاغذ را کمی بیشتر از قالب نگه دارید.
سپس باید شکر و کمی پودر کاکائو را در تابه مورد نظر روی آتش بریزید. کمی کره اضافه کنید و زمان بگذارید.
بعد از اینکه کره آب شد و شکر حل شد باید با همزن دستی مواد را به طور یکنواخت مخلوط کنید. حالا می توانید تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  کمپوت هلو با مايکروفر


دسر کانادایی Nanaimo

وقتی مواد ما به طور یکنواخت مخلوط شدند، مواد را روی حرارت برگردانیم. به خاطر داشته باشید که سرخ کردن تخم مرغ منجر به پخت و پز می شود. بنابراین باید به طور مرتب آن را مخلوط کنید.
در مرحله بعد باید پودر بیسکویت را به همراه کمی گردو و نارگیل به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط همگن را در ظرف مورد نظر بریزید.
سپس مواد را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. پس از سفت شدن پوسته ها، لازم است مواد فیلینگ را آماده کنید.
برای تهیه فیلینگ، کره را با همزن خوب بزنید تا کرمی و نرم شود. خامه و خامه فرم گرفته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در این مرحله از آماده سازی، دسر را اعمال می کنیم، باید شکر را چندین بار اضافه کنید. مقدار شکر کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. خامه را روی پوسته بمالید و بگذارید 15 دقیقه بماند. بعد از سفت شدن، شکلات های خرد شده را روی فیلینگ بریزید و صاف کنید.
این دسر را به هر شکلی می توانید تزیین کنید. این دسر بافت نرم و لذیذی دارد. علاقه مندان به پذیرایی در انواع مهمانی ها و مجالس می توانند از این دسر تزیینی عالی استفاده کنند.


دیدگاهتان را بنویسید