مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دیگه پول به بستنی معجون نده خودت به آسونی درست کن | طرز تهیه بستنی معجون +ویدئو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

بستنی معجون که به عنوان معجون بستنی هم شناخته می‌شود، نوعی دسر خنک و پرطرفدار است که از ترکیب بستنی وانیلی، میوه، آجیل، خامه و گاهی اوقات شکلات یا سس شکلات تهیه می‌شود. این دسر در ایران و برخی کشورهای دیگر خاورمیانه محبوب است و به عنوان یک میان وعده یا دسر خنک در فصل گرما سرو می‌شود.

مواد لازم:

* موز بزرگ: ۲ عدد

* خامه: ۱ پاکت

* بیسکوییت مادر: ۱ بسته

* گردو: ¼ پیمانه

* شکلات تلخ: ۳-۴ عدد

مراحل :

1. موزها رو خرد کنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل فریزر بذارید تا یخ بزنند.

2. موزهای یخ‌زده، بیسکوییت و خامه رو داخل غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.

3. گردو و شکلات تلخ رو خرد کنید و به مواد داخل غذاساز اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا یکدست بشه.

4. مخلوط بستنی رو داخل ظرف درب‌دار بریزید و به مدت ۲ ساعت دیگر داخل فریزر بذارید تا سفت بشه.

5. بعد از اینکه بستنی سفت شد، با اسکوپ بستنی ازش اسکوپ بردارید و با شکلات، ترافل، میوه یا هرچیزی که دوست دارید تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکات:

* برای طعم قوی‌تر شکلات، می‌تونید از ۵-۶ عدد شکلات تلخ استفاده کنید.

* به جای گردو می‌تونید از بادام، پسته یا فندق هم استفاده کنید.

* اگر غذاساز ندارید، می‌تونید از مخلوط کن هم استفاده کنید، ولی ممکنه بستنی یه ذره دونه‌دون بشه.

* برای اینکه بستنی زودتر سفت بشه، می‌تونید ظرف بستنی رو داخل فریزر بگذارید.

بیشتر بخوانید  تجارت خارجی ایران به ۹۰ میلیارد دلار رسید
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *