خوراک ماهی با تمبر هندی
مواد لازم:
فیله ماهی تکه شده 450 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
زنجبیل کوچک خرد شده 1 تکه
سیر خرد شده 1حبه
پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر تخم زیره 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
فلفل تند خرد شده 2 عدد
تمبر هندی 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
شیر نارگیل سه چهارم یک فنجان
شکر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فیله ماهی را کمی نمک زده و کنار بگذارید داخل تابه کمی روغن و پیاز را تفت دهید همراه با سیر و فلفل تند و ادویه جات اضافه کنید و تفت دهید . بقیه مواد را به غیر از ماهی اضافه کرده و تفت دهید و بگذارید شیر نارگیل بجوشد تا کمی غلیظ شود ماهی را اضافه کرده و بگذارید خوراک جا بیافتد همراه با پلو سرو کنید.