مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

تا فصل خرمالوست پنکیک رو با طعم خرمالو درست کن! | طرز تهیه پنکیک خرمالو +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه پنکیک خرمالو

 

پنکیک خرمالو یک نوع پنکیک است که با پوره خرمالو تهیه می شود. این یک صبحانه یا میان وعده خوشمزه و مغذی است که طعم شیرین و ملایم خرمالو را با بافت نرم و پفکی پنکیک ترکیب می کند.پنکیک خرمالو را می توان به تنهایی یا با سس خرمالو، خامه، عسل یا بستنی سرو کرد.

برای تهیه پنکیک خرمالو، ابتدا باید خرمالوها را پوست بگیرید و هسته آنها را جدا کنید. سپس آنها را پوره کرده و با آرد، تخم مرغ، شیر، بیکینگ پودر و ادویه جات مانند دارچین و جوز هندی مخلوط کنید. خمیر پنکیک را در یک ماهیتابه داغ شده بریزید و هر طرف آن را به مدت یک تا دو دقیقه سرخ کنید.

مواد لازم برای این پنکیک عبارتند از:

* پوره کدوحلوایی: نصف پیمانه یا ۱۰۰ گرم

* شکر: ۳ قاشق غذاخوری (۲ قاشق غذاخوری هم خوبه)

* عسل تقلبی ترجیحاً: ۱ قاشق غذاخوری (میدونید چرا؟ چون عسل واقعی خیلی گرونه!)

* بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

* روغن مایع: ۵۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه

* آرد برنج یا گندم: ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه

* تخم مرغ: ۱ عدد

* شیر: ۱۳۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه

* پودر هل: ۱/۳ قاشق چایخوری

* دارچین: نصف قاشق چایخوری

* گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. ابتدا همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.

۲. ماهیتابه رو روی حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن یا کره داخلش بریزید.

۳. یک ملاقه از مواد رو داخل ماهیتابه بریزید و اجازه بدید تا یک طرف پنکیک طلایی بشه.

۴. سپس پنکیک رو برگردونید و طرف دیگه‌ش رو هم بپزید.

بیشتر بخوانید  تحویل 15 مدرسه نوساز برای آموزش در چهارمال و بختیاری در سال تحصیلی جدید

۵. پنکیک‌ها رو با سس دلخواه خودتون سرو کنید.

نکات:

* می‌تونید به جای عسل تقلبی، از عسل واقعی هم استفاده کنید.

* می‌تونید میزان شکر رو به دلخواه کم یا زیاد کنید.

* می‌تونید از آرد برنج یا گندم برای این پنکیک استفاده کنید.

* می‌تونید از پودر دارچین یا سایر ادویه‌های دلخواه خودتون هم استفاده کنید.

نوش جان!

نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *