مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

بیا بهت یاد بدم چجوری گراتن سیب زمینی درست کنی | طرز تهیه گراتن سیبزنمی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


بیا بهت یاد بدم چجوری گراتن سیب زمینی درست کنی 

گراتن سیب زمینی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. این غذا از لایه‌های نازک سیب زمینی، سس بشامل و پنیر پیتزا تشکیل شده است و روی آن را با پنیر رنده شده می‌پوشانند و در فر می‌پزند تا طلایی و خوشمزه شود.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی 

مواد لازم:

سیب زمینی: 2 عدد

پنیر پیتزا: 100 گرم

کره: 50 گرم

مخلوط آب و یخ: به مقدار لازم

اورگانو: 3 قاشق غذاخوری

پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری

پودر سیر: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سس بشامل: به مقدار لازم

قارچ: 300 گرم

جعفری تازه: به مقدار لازم

مراحل پخت:

سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس آنها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

حلقه‌های سیب زمینی را داخل مخلوط آب و یخ بریزید.

قارچ‌ها را خرد کنید و جعفری‌ها را ریز خرد کنید.

کره را در تابه روی حرارت قرار دهید و ذوب کنید.

قارچ‌ها را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید.

اورگانو، نمک، فلفل و پودر سیر را به قارچ‌ها اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ‌ها پخته شوند.

سس بشامل را به قارچ‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید.

کف سینی فر را با کره چرب کنید.

سیب زمینی‌ها را از آب و یخ خارج کنید و با دستمال خشک کنید.

سیب زمینی‌ها را روی سینی فر بچینید.

سس قارچ را روی سیب زمینی‌ها بریزید.

پنیر پیتزا را رنده کنید و روی سیب زمینی‌ها بپاشید.

سینی فر را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گراتن پخته و طلایی شود.

بیشتر بخوانید  تقویت سیستم ایمنی بدن با 4 ادویه

گراتن را از فر خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

گراتن را به صورت گرم سرو کنید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *