بهره برداری از ۲۹ پروژه سلامت محور در فارس



آنچه دیگران می خوانند:

به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیرازدکتر «سید وحید حسینی» با تجلیل از ورود آزادگان به میهن اسلامی و تبریک روز و هفته خبرنگار با اشاره به نقش و اهمیت رسانه در افکار عمومی گفت: رسانه ها تفکر هستند. و نظرات مردم و مسئولان در حوزه خدمات رسانی، با تعامل سازنده با رسانه ها، مردم می توانند دیدی همه جانبه به مسائل مردم داشته باشند که در حوزه سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

یک مقام عالی رتبه در حوزه سلامت فارس، فعالیت اصحاب رسانه را در ارتقای افکار، آگاهی و اطلاع رسانی مردم بسیار ارزشمند خواند که منجر به ارتقای سطح آگاهی مردم می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خود و مسئولین دانشگاه را خدمتگزار مردم دانست و گفت: باعث افتخار است که با عنایت خداوند متعال در جهت خدمت به مردم گام برمی داریم و در این راه تلاش می کنیم. از همه ظرفیت ها و فرصت هایی که دانشگاه برای ارتقای سطح دارد استفاده می کنند.» بهداشت و درمان استان استفاده می شود.

وی با اشاره به بهره برداری از 29 طرح سلامت در فارس همزمان با هفته دولت امسال، ابراز امیدواری کرد استفاده از این خدمات جدید گامی در جهت توسعه خدمت رسانی به شهروندان کل استان باشد.

دکتر سید وحید حسینی با بیان اینکه بیش از 30 ماه از بحران کرونا می گذرد و تلاش اساتید، پزشکان، پرستاران و کارکنان دانشگاه برای خدمت در این بحران، گفت: رسانه ها، خبرگزاری ها و صدا و سیما نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند.» آنها به مدیریت کرونا کمک کردند که با مشارکت مردم باعث موفقیت استان فارس در مدیریت و کنترل این بیماری شد.

بیشتر بخوانید  وزیر امور خارجه افغانستان: ما کنترل بیش از 80 شهر را از دست دادیم - اخبار آسیا و اقیانوسیه - اخبار بین المللی تسنیم

وی از شهروندان خواست برای غلبه بر موج هفتم ویروس کرونا مرکز بهداشت را با واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی یاری کنند و از رسانه ها نیز خواست مانند همیشه در جلب مشارکت و همکاری مردم در کنار مرکز بهداشت باشند. در و به ویژه تشریح اهمیت دریافت دوز یادآوری واکسن ها برای بهبود ایمنی عمومی در برابر این بیماری و موج هفتم کرونا.

دکتر سید وحید حسینی با بیان اینکه شیراز به عنوان مرکز درمانی کشور همه روزه میزبان مراجعین و بیماران سایر استان های کشور است، اظهار داشت: بر اساس آمار موجود 37 درصد مراجعین به بیمارستان نمازی از سایر استان های کشور هستند. استان های کشور و این امر حائز اهمیت است، توسعه زیرساخت های درمانی در فارس با اضافه شدن 2500 تخت بیمارستانی جدید این امر را ضروری می سازد که تحقق این امر نیازمند توجه ویژه مسئولان استانی و جمهوری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز احداث بیمارستان حضرت صدیقه طاهره (س) میانرود با 700 تخت را تلاشی در این راستا دانست و افزود: در حال حاضر با نظارت مسئولان دانشگاه و همکاری دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس 400 میلیارد تومان از محل وام ساخت این پروژه را دریافت کرد و مقدمات اولیه برای تحقق آن با ایجاد کارگاه و خدمات سفته بازی و ژئوفیزیک آغاز شد.

یک مقام ارشد بهداشت و درمان فارس ادامه ساخت دو بیمارستان جدید و جایگزینی بیمارستان های نمازی و شهید دکتر فقیهی را از دیگر اقداماتی است که برای رفع نیاز شیراز به تخت های جدید بیمارستانی انجام می شود.

بیشتر بخوانید  شایعه پدر شدن پوریا پورسرخ غوغا کرد

وی در بخش دوم ارائه خود، اجرای طرح ملی «درواریر» را از برنامه های عظیم دولت سیزدهم و وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح، انتقال یارانه دارو از شروع چرخه (مواد اولیه و واردات آنها) تا پایان چرخه (مصرف کننده) که مزایای مهمی مانند جلوگیری از قاچاق معکوس دارو را به همراه دارد.

به گفته یک مقام ارشد اداره کل بهداشت و درمان استان فارس، اجرای این طرح باعث می شود بیمار هنگام مراجعه به داروخانه نسخه خود را به همراه داشته باشد و علاوه بر استفاده از سهمیه بیمه، از یارانه ترجیحی استفاده کند. مواد مخدر .

دکتر سید وحید حسینی ادامه داد: از ابتدای اجرای طرح درور در استان فارس تاکنون 2 هزار و 372 ویزیت از 856 داروخانه استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز یکی از اولویت های این دانشگاه را تقویت نظام منظم اساتید دانشگاه اعلام کرد و گفت: برای تحقق اهداف دانشگاه در زمینه آموزشی، پژوهشی به اساتید تمام وقت نیاز است. و درمان.” و در این رابطه تسریع در رفع دغدغه ها اساتید هم استانی و هم کشوری پیگیر هستند.

مقام عالی رتبه حوزه بهداشت و درمان فارس همچنین به یازدهمین نشست اردوی جوانان در دانشگاه اشاره کرد و با بیان اینکه جوان بودن جمعیت یکی از اولویت های دانشگاه است، بر اهمیت همکاری های داخلی و خارجی تاکید کرد. و همراهی در پیشبرد اهداف این برنامه ملی، اهمیت مشارکت را رسانه ها بر ترویج فرهنگ تولد کودکان و جوانان جمعیت تاکید کردند.

دکتر سید وحید حسینی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تقویت شرکت های دانش بنیان گفت: در همین راستا جلسه هیات علمی ارتقای تولید دانش بنیان در حوزه سلامت، بررسی راهکارهای تسریع در تحقق تولید داخلی، توسعه ملی و رشد اقتصادی همچنین در روزهای پنجشنبه هر هفته به طور منظم نسبت به دغدغه‌های فعالان این حوزه آگاهی‌رسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید  ویروس بی اخلاقی نهاد خانواده های سنتی و اسلامی را هدف قرار می دهد

وی با اشاره به برگزاری جلسات ستاد اربعین دانشگاه و برنامه ریزی های لازم برای برگزاری هرچه باشکوه مراسم اربعین حسینی و برپایی موکب ها در مسیر زائران، بیش از یک میلیارد تومان دارو و لوازم مصرفی اهدا کرد. تجهیزات پزشکی شرکت ها و موسسات دارویی این خیریه از دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: امسال 400 پزشک متخصص و عمومی، پرستار و کادر دانشگاه در قالب 10 موکب در مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمات بهداشتی ارائه می کنند.

لازم به ذکر است در پایان این نشست خبری از خبرنگاران حوزه سلامت تقدیر شد.


دیدگاهتان را بنویسید