بستنی عسلی انبه


مواد لازم :

بستنی عسلی انبه

دو عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان شکر
نصف فنجان شیر
دو قاشق سوپ خوری عسل
نصف قاشق چای خوری پودر دارچین
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
دو فنجان خامه
نصف قاشق چای خوری وانیل
یک کیلو گرم انبه له شده و آب گرفته

طرز تهیه :
تخم مرغ ها را در یک کاسه هم زده و شکر ، شیر ، عسل ، دارچین و نمک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید . آن را روی حرارت ملایم گرم کرده و دائما هم بزنید . روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود . پس از آن ، خامه ، وانیل و انبه را با آن مخلوط کرده و در قالب بستنی ریخته و در یخچال بگذارید تا منجمد شود .


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی سس انبه با پودر انبه و انبه ی تازه

دیدگاهتان را بنویسید