مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

اگه دنبال غذای جدیدی اوشی پلو یا تاجیک پلو رو امتحان کن! | طرز تهیه اوشی پلو +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه اوشی پلو 

 

اوشی پلو یا تاجیک پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه تاجیکستان و ازبکستان است. این غذا با استفاده از گوشت گوسفندی، هویج، پیاز، کشمش و ادویه جات تهیه می شود.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی: ۱ کیلوگرم هویج متوسط خلالی شده: ۲ یا ۳ عدد
پیاز متوسط خلالی شده: ۴ عدد کشمش: به مقدار دلخواه
چربی گوسفندی: ۱۰۰ گرم ادویه جات: ۱ قاشق چایخوری زردچوبه، ۱ قاشق غذاخوری زیره، ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و نمک
برنج خیس خورده


طرز تهیه:

۱. چربی گوسفندی را در قابلمه ای روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
۲. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
۳. زردچوبه، زیره، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
۴. هویج را اضافه کنید و تفت دهید.
۵. مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.
۶. در یک قابلمه دیگر، برنج را به همراه کمی نمک و آب جوش بپزید تا نیم پز شود.
۷. برنج نیم پز را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
۸. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و دم بگذارید.

نکات:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج دانه ریز یا برنج تاجیکی استفاده کنید. زیره ادویه اصلی این غذا است، بنابراین اگر دوست دارید می توانید مقدار آن را بیشتر کنید یا هنگام دم کشیدن برنج نیز روی برنج بپاشید.
می توانید از تکه های بزرگتر گوشت نیز استفاده کنید. می توانید گوشت را با روغن تفت دهید.
مقدار کشمش کاملا سلیقه ای است و می توانید آن را حذف کنید.

بیشتر بخوانید  جزئیات دیدار فرمانده حشد‌الشعبی با شمخانی

اوشی پلو در کشورهای آسیای میانه از جایگاه ویژه ای برخوردار است و یکی از غذاهای اصلی در جشن ها و مراسم ها محسوب می شود. این غذا به دلیل طعم و عطر لذیذش، به عنوان یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان شناخته می شود.


نوش جان!

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *