مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

اگه تا الان کله جوش نخوردی سرت کلاه رفته! | طرز تهیه کله جوش +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه کله جوش

 

کله جوش غذای سنتی ایرانی است که بیشتر در مناطق مرکزی و شمالی کشور تهیه می‌شود. این غذا در استان‌های اصفهان، همدان، کرمانشاه، خراسان و یزد به‌ویژه شهر‌های اصفهان و کرمانشاه به‌عنوان غذای محلی شناخته می‌شود.

ریشه و اصالت کله جوش دقیقاً مشخص نیست.

کله جوش یک غذای ساده و خوشمزه است که با مواد اولیه‌ای مانند کشک، پیاز، گردو، نعنا خشک و ادویه جات تهیه می‌شود. این غذا به‌عنوان یک غذای مقوی و سیرکننده شناخته می‌شود و می‌تواند به‌عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان وعده سرو شود.

کله جوش یک غذای سنتی ایرانی است که بیشتر در مناطق مرکزی و شمالی کشور تهیه می‌شود. این غذا از ترکیب کشک، پیاز، مغز گردو، نعنا خشک و ادویه جات تهیه می‌شود.

مواد لازم

* کشک محلی: ۳۰۰ گرم

* آب گرم: ۲ لیوان

* پیاز: ۱ عدد

* مغز گردو: ۱۵۰ گرم

* نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری

* روغن حیوانی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

* نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

* نان خشک محلی

طرز تهیه

۱. ابتدا کشک را با ۲ لیوان آب گرم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

۲. پیاز را ریز خرد می‌کنیم و در روغن حیوانی تفت می‌دهیم تا سبک شود.

۳. در این مرحله می‌توانیم به دلخواه چند حبه سیر خرد شده نیز اضافه کنیم.

۴. ادویه‌ها را به پیاز اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

۵. مغز گردو را ریز خرد می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم.

۶. بعد از یک دقیقه تفت دادن و بلند شدن بوی خوب از گردو، نعنا خشک را اضافه می‌کنیم و چند ثانیه تفت می‌دهیم تا نسوزد.

بیشتر بخوانید  احداث موزه در مناطق غربی کشور در همدان موجب رونق گردشگری در استان می شود - اخبار همدان - استانهای تسنیم

۷. در آخر کشک را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه جوش ریز بزند.

نکات

* برای خوشمزه‌تر شدن کله جوش، می‌توانید از کشک محلی ترش استفاده کنید.

* اگر تمایل دارید کله جوش شما تند باشد، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.

* برای تزیین کله جوش، می‌توانید از سیر داغ، نعنا داغ یا سبزی خوردن استفاده کنید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *